2012. február 23., csütörtök

Önkénteseket várunk! és ötleteket!

Utaltam már rá, hogy milyen sok dolgom van. Persze, persze dolgozni is járok, igaz nem úgy mint a normális nagy átlag, de még is csak dolgozni és még is csak nem vagyok itthon. Emiatt az összes, saját alapítványunkkal kapcsolatos teendő a haza érkezésem utáni időszakra marad, leginkább estére. Kicsit fáradt is vagyok, mi tagadás. 29-én van pályázat leadási határidő, igaz, pici pályázat, pici pénzért, sok munkával, de nemes célért. Emiatt is fordulok hozzátok segítségért. Sosem lehet tudni, hátha van közöttetek valaki, aki szívesen bekapcsolódna a munkánkba. A minap, a következő felhívást tettük fel az alapítvány facebook-os oldalára:
"Alapítványunk székhely módosítása miatt, az elmúlt időszakban inaktív volt. Alapító okiratunk módosítása után, ismételten lehetőségünk nyílik új kezdeményezések elindítására. A megvalósításhoz szeretettel várunk - egyenlőre csak önkéntes státuszban - lelkes, támogató munkatársakat, a következő feladatokhoz:
  • pályázatírás (több mint előny a TÁMOP-os pályázatírás területén szerzett megalapozott tudás) 
  •  pénzügyi munkatárs (civil szervezetek könyvelésében jártasság, pályázatok pénzügyi elszámolásában szerzett tapasztalat, üzleti terv készítésében szerzett rutin, több mint előny)
  • Pr, marketing területen jártas, kreatív munkatárs"
Azt gondolom nem kell említenem, mekkora segítséget jelent a legapróbb felajánlás is. Kérlek benneteket, ha bele fér az életetekbe, és van lehetőségetek önkéntesként hozzánk csatlakozni, jelezzétek nekem.  De had kérjek még valamit tőletek. A tervezett pályázat részét képezné a homemade - otthon, természetes alapanyagokból - szépségápolási és tisztítószerek készítése. Ha van valakinek ötlete, kevés alapanyagból, kis költségvetéssel, könnyedén elkészíthető receptje, ne habozzon, azonnal keressen fel. A recepten túl, árulja el az alapanyagok beszerzési helyét is, az árakról nem is beszélve. Ha nyer a pályázat, egy közösségi rendezvény lesz, melynek részét képezné a résztvevőkkel való közös "boszorkánykonyha" és az eredményt mindenki haza viheti majd.

Ugye van kedvetek hozzánk csatlakozni? Hamarosan egyre többet és többet árulok el, csak legyünk túl a pályázat beadási határidején, és tudjuk meg, hogy a pályázat(ok) nyernek........:-)


2 megjegyzés:

  1. http://ordogkonyha.blogspot.com/2012/01/mosogel.html
    http://ordogkonyha.blogspot.com/2012/01/mosogel-2-izgisebben.html

    http://ordogkonyha.blogspot.com/2010/11/ha-faval-futesz.html

    Pár mosószer illetve tisztítószer recept :)

    VálaszTörlés
  2. köszi Heni, szuper vagy! Szuper ötletekkel :-)

    VálaszTörlés