2011. május 3., kedd

10 dolog, amit szeretek

Miután elkezdtem blogot írni, hamarosan észre vettem, hogy itt bizony díjakat osztogatnak egymásnak az emberek. Ácsingózva vágyakoztam arra, hát ha valaki engem is megjutalmaz majd eggyel. Voltak, akik azt mondták, hogy hamarosan veszít ez a dolog majd a jelentőségéből, és valóban a hangsúlyok tényleg máshová kerültek. Ezzel a díjjal Ami ajándékozott meg engem. Ami, nagyon köszönöm Neked! Nagyon boldog voltam mégis, mert ez a díj annyiban különbözik azoktól amiket eddig kaptam, hogy arra kér, árulj el magadról néhány dolgot. Tudjátok már, hogy a blogírásról mit gondolok, azt, hogy jó ha, a blog írója teret enged a személyiségének, és megengedi az őt megtiszteli olvasóknak, hogy picit bele lássanak az életébe. Magamból indulok ki, én ugyanis azoknál szeretek leginkább elidőzni, akik blogja lett légyen bármilyen témájú is, írásaiból átsejlik a személyisége. Egy ilyen díj lehetőséget jelent arra, hogy azok a blogírók is kitárják személyiségük kapuit, akik egyébként kifejezetten csak a témájukra hagyatkoznak. Ez a díj ugyan is arra kéri a díjazottat, meséljen el 10 dolgot magával kapcsolatban, magáról, amit szeret.
Jöjjön hát a leszűkített lista azokról a dolgokról, amik örömet okoznak nekem - nehéz kérés, mert jóval több dolog van mint 10 dolog, amit szeretek. Szeretek:
  1. A Családommal együtt lenni - csavarogni együtt a városban, együtt könyvtárba menni, együtt fagyizni, együtt bicajozni, együtt nyaralni...... -,
  2. Barátokkal, barátnőkkel együtt lenni - közös kávézás, közös piacozás, közös shoppingolás, közös vihogás, közös munka, közös sütés, közös pilates-,
  3. Baromi nagyot aludni - erre mióta Istennek hála gyerekeink vannak, csak nagyon ritkán van, volt és lesz esélyünk, ezért különösen nagy becsben tartok egy jó kiadós alvást -
  4. Olvasni - amire szintén alig van időm, mióta gyerekeink vannak. Amióta pedig intenzíven igyekszem az angol nyelvet elsajátítani, gyakorlatilag egyáltalán nem jut időm az olvasásra, mert fakultációs időm, csupán a gyerekek délutáni alvás ideje alatt van, ekkor viszont szigorúan az angol nyelv elsajátításán fáradozom.
  5. Főzni, de leginkább sütni, sütni, és sütni, és ezzel összefüggésben szakácskönyveket és gasztroblogokat bújni, valamint új és újabb konyhai kütyük után vágyakozva kutatni.
  6. Új ismeretségeket kötni, ami mindig nagy kalanddal teli felfedezés.
  7. Írni. Bár az írás inkább vágyakozás. Csak blogírás szintjén működik, ami azért több mint a semmi.
  8. Kertészkedni. Imádok a kertben bóklászni és drukkolni az elültetett virágoknak, növényeknek, hogy éljék túl a kutyánk szemtelen támadásait, és a virágmagok keljenek ki, és ha eljutunk addig, hogy termés is adódik, leszüretelni, leszedni, és hasznosítani. Új és új dolgokra rá találni és kipróbálni.
  9. Jó nagyot bőgni filmeken. Filmeket nézni melyeknek van üzenete, elgondolkodtat, meg bőget és megtisztít.
  10. Imádom a különleges bizsukat, ruhákat, kendőket, cipőket. Nő vagyok, szóval ruha, ruha, és ruha és minden ami szép, csillog és különleges, minden mennyiségben elkápráztat.  
     +1. Pilates, a legjobb mozgásforma, amely átmozgatja a testet, karbantart és kikapcsolja az elmét, és megnyugtatja a lelket.

 Szokásomhoz híven beszédben sikerült megint túl teljesítenem a feladatot, így most át nyújtom a staféta botot, és tovább adom a díjat jó néhány embernek. Tovább adom, hogy mindannyiótokról legalább 10 dolgot megtudjunk, 10 dolgot, ami fontos nektek, és amit szerettek. Én már alig várom, hogy olvassam a Ti 10-es listátokat! Fogadjátok szeretettel! És arra kérlek Benneteket, áldozzatok időt erre, és engedjetek be minket picit vendégségbe magatokhoz!!!

Akiknek a díjat tovább adom:
Gesztike

Viszlát, hamarosan Nálatok!

11 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen, hogy rám (is) gondoltál.
    Vettem és vittem.
    Bár azt hiszem te nagyon sok mindent tudsz rólam.
    Nagyon köszönöm!
    Ildikó

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen, igazán jól esik, hogy rám is gondoltál!:)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, összeszedem gondolataimat és jövök. Vagyis, gyere és olvass...

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy örülsz a díjnak. És nagyon megérdemled, mert rendkívül kreatív bloggerina vagy :)

    És megint kicsivel többet tudtunk meg rólad. Pl, ami nekem totál újdonság volt, az a kertészkedést. A többit nagyjából sejtettem ;).

    VálaszTörlés
  5. Fevikém!
    Köszönöm, hogy gondoltál rám, holnap jelentkezem vele:-)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm a kedvességedet, bár én a díjakkal nem nagyon boldogulok, szerintem a múltkor is elvesztettem valakiét (látatlanul is bocsánatot kérek érte!) igen, emlékszem, hogy volt valahol,de nem tudtam rögtön válaszolni. Ti hogy csináljátok? Igyekszem eleget tenni a felkérésnek és nagyon örülök, hogy ezeket megtudhattam rólad. A legtöbbje nem volt már titok, hiszen olyan nyílt, őszinte egyéniség vagy, hogy aki kíváncsi (és bolond, aki nem!)Rád, annak sok minden kiderül. Mondjuk az alvás az nem. Itt most hagynék helyet pár más kommentelőnek is: maradj ilyen kedves, életvidám nőci mindig! Sok bizsuval. De most már tényleg elég belőlem.

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm a felhívást, már válaszoltam is ... :)))))

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm, hogy engem is bevettél a sorba. Bár ezzel rendesen feladtad a leckét. Amint összeszedtem a gondolataimat, felteszem az oldalra.
    Puszi

    VálaszTörlés
  9. Medora: szerintem nálam volt az a "díjelvesztős" dolog ;). Emlékszem, amikor kezdtem blogolni, én is elfelejtettem, hogy kitől kaptam díjat, azóta a kedvencek közé rakom a posztot, így már kevesebb esély van rá, hogy elfelejtem :))))

    VálaszTörlés
  10. Hajrá Lányok, már alig várom, hogy valamennyien feltegyétek az általatok kedvelt 10 dolgot, ami fontos nektek, és örülök, ha pici örömet okozhattam vele Nektek. Én meg a kedves szavakat köszönöm!

    VálaszTörlés
  11. Köszönöm a játékot!
    Örömmel olvastam rólad az érzéseidről, szeretem dolgaidról.
    Az én válaszaim nem ilyen színesek.

    VálaszTörlés