2010. november 11., csütörtök

csak röviden

A nap legviccesebb és legédesebb jelenetének főszereplője Borisz volt. Úgy tűnik Őt is mélyen érintette az elmúlt napok hányásos epizódjai. Annyira, hogy azóta nem hajlandó sem párnán aludni, sem a nappaliban lévő kihúzható kanapét birtokba venni egyetlen éjszakára sem. Pavlovi reflex. Párna=hányás. Kanapé=hányás. Fürdés után este bevonult a szobájukba, és amikor meglátta Nádja ágya mellett a kis piros hányós lavrot, össze ráncolta a szemöldökét, ezzel is egyértelművé téve a rosszallását. Felkapta a lavort, kitotyogott a szobájuk elé, levágta a földre és határozottan azt mondta: - Nem kell lavor! - tudtunkra hozva, hogy látni sem akarja  többé a szobájukban az undok, piros lavort!
A mai nap egyik legnagyobb öröme és egyben legmegrendítőbb találkozása Incike barátnőmmel volt! Kávé volt ugyan, ami mindig nagy öröm, jó része az életnek, de mégsem mellékes a környezet, és az sem, éppen milyen események vesznek körül bennüket kávézás közben. Remélem hamarosan újra kiderül az ég Incikém, szívemből remélem!
És végre a kezeim között tudhatom az Ízek, imák, szerelmek c. könyvet. Nem tudom, ki volt az a gyors és jóságos könyvtárlátogató, aki igyekezetével hozzájárult az én hatalmas örömömhöz, mindenesetre köszönet neki érte. Persze időm alig, nem is merek nagyon elmerülni benne, mert ha véletlenül képtelen lennék letenni a könyvet, az biztosan az angol tanulmányaim rovására menne. Azért pedig biztosan azonnal megkapom férjem rosszalló pillantását. 
Mutatnom kell valamit! Újabb kincsre találtam. Amikor megláttam epekedve konstatáltam, hogy bizony rám nagy lenne. Hatalmas, barna, szőrős maci csizma. Úgy örülnék én is egynek. Férfi méret. Gondoltam, megkockáztatom, és megkérdezem a férjem. Persze az én szóban történő leírásomat az ő azonnali elutasítása követte, de azért nagy nehezen rá vettem, hogy legalább megnézze. Láttam az arcán, szerelem első látásra. Azóta, hogy magáénak tudhatja a világ legbarnább és legszőrösebb és legmacibb csizmáját,  azt  hiszem megszerette a telet. Este imákat mormol a mihamarabbi hóesésért. Alig tudtam lebeszélni róla, hogy  20 fokos melegben végig limbózzon a városban benne. Kapaszkodjatok meg! Azt hiszem ebben a városban lesz nézőközönsége!
csak stílusosan.............szőrös csizma bemcsivel

1 megjegyzés:

  1. :-D Oltári a Nádja ebben a csizmában!
    De az biztos, hogy itt nagyot néznének az emberek apátokra, ha ilyen időben végigcsattogna benne XD
    Mondjuk Pesten meg azon néznének nagyot, hogy szerinte valami különleges néznivaló van rajta XD
    Puszi!

    VálaszTörlés