2011. március 22., kedd

Díj

http://2.bp.blogspot.com/-fPrW1fjsNv0/TYU57-LvtVI/AAAAAAAABMY/8wr3Hwj1k58/s1600/dijak.jpg

Szeretettel megköszönöm két nagyon kedves blogtársamnak, hogy gondoltak rám, és díjjal jutalmazták csöppet sem tökéletes "munkásságomat". Mi másról szólna ez mint a szeretetről? És innentől kezdve minden mindegy! 
Sok puszit küldök neked Gesztenye www.gesztenyeblog.blogspot.com, hogy a szívedbe zártál, és sosem felejtkezel el rólam!
És sok puszit küldök Neked is Ani www.anikonyhaja.blogspot.com és köszönöm, hogy rám is gondoltál!

A szabályzat a következő:
írni kell egy bejegyzést a díjról, meg kell köszönni, be kell linkelni annak a nevét, akitől kaptad, és tovább kell adni 10 kedvenc blogger társadnak!
Biztos elnézitek nekem, hogy a mai napon csak az első rész teljesítésére futotta. Késő van, ha nem is vagyok túlzottan álmos, de szólít a kötelesség, aludnom kell, mert reggel ha, gyűrött arccal is, de a gyerekeket ébresztenem kell. Ébresztés előtt pedig nekem is magamhoz kell térnem, vagyis aludni kell! Már megint elkalandoztam.....
A feladat második felének teljesítését illetően, érezze minden a kis közösségünkben mozgó blogista megkörnyékezve magát! Remélem beindultak a fogaskerekek és az érzelmi hullámvasút, izgalom és öröm kaotikus rendjében! Ez lett volna a "fenyegetés" része!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése